Maanrakennusimage
Metsäkoneimage
Arkkitehtiimage

Tuntilista.com – tuntilistapalvelu verkossa


Tuntilista.com on internet-selaimella käytettävä palvelu, joka korvaa perinteiset paperilla tai Excel-taulukolla kerätyt tunti-ilmoitukset. Tuntilista.com-palvelua voit käyttää ajasta ja paikasta riippumatta ja sillä voi kerätä työntekijöiden työaikatiedot tarkasti talteen. Tuntilista-palvelussa työaikatiedot pysyvät aina tallella ja ovat välittömästi myös palkanlaskijan käytettävissä.

Työajan tallennuksessa voit käyttää eri työlajeja, jos niillä on merkitystä palkanlaskennan tai muun seurannan kannalta. Työajan lisäksi voit myös tallentaa muut palkanlaskentaan liittyvät tapahtumat, kuten loma-, sairas-, pekkaspäivät. Myös matkakulujen ja päivärahojen kirjaus on mahdollista ja saat niistä oman tulosteen.

Jos käytössä on myös Työ-Hippu -järjestelmä, päivittyvät konetyötunnit automaattisesti Tuntilista.com-palveluun, ja työntekijöiden tarvitsee vain lisätä muu mahdollinen työaika, sekä muut palkanlaskentaan tarvittavat tiedot. Tuntilista.com-palvelun aineisto voidaan siirtää kokonaisuudessaan Palkkalastu-ohjelmaan.

Tuntilista.com-palvelun toiminnallisuus on nykyisin osa Savotat-järjestelmää nimellä NettiSavotta. Tutustu Savotat-järjestelmän eri osa-alueisiin klikkaamalla haluaamasi osa-aluetta alla olevasta kaaviosta (linkki johtaa www.savotat.fi-sivustolle): savotta_kaavio KONESavotta MITTAUSSavotta NETTISavotta PALKKASavotta SEURANTASavotta MAKSUSavotta HINNOITTELUSavotta SAVOTTA-Optiot