Maanrakennusimage
Metsäkoneimage
Arkkitehtiimage

Kokeiluversiot

Tältä sivulta löydät linkit tuotteidemme kokeiluversioiden lataussivuille. Kokeiluversiot sisältävät kaikki toiminnot, mutta niiden käyttöaika on rajattu 30 vrk:een. Kun päätät jatkaa ohjelmiston käyttöä tutustumisajan jälkeen, se on rekisteröitävä. Kaikki tutustumisaikana tallennetut tiedot kuitenkin säilyvät, joten voit siirtyä joustavasti ohjelman kokeiluversiosta ohjelmiston tehokäyttäjäksi.

Kaikkien ohjelmiemme laitteistovaatimukset ovat seuraavat: Käyttöjärjestelmä: Windows 7 tai uudempi, 1 Gt RAM, 20-50 Mt levytilaa

Ostaaksesi ja rekisteröidäksesi kokeiluversion täytä yhteydenottolomake tai ota muulla tavoin yhteyttä tuotetukeemme.

ALISA 4.0 Ajan- ja projektinhallintaohjelma suunnittelutoimistoille
Laskutus-Hippu 4.0
päivitetty
8.4.2020
LH40Asennus.exe (11,8 Mt)
Laskutusohjelma sisältäen mm. myynti- ja ostoreskontrat
Tilitys-Lastu 3.0
päivitetty
24.2.2020
TilitysLastuAsennus.exe (7,1 Mt)
Tilitys-Lastu on tietokoneohjelma, joka on kehitetty leimikkokohtaisten tilityslaskelmien automaattiseen muokkaamiseen aliurakoitsijatilityksiin sopivaksi. 3-versio on tehty yhteensopivaksi StoraEnson Pankko-portaalista saatavien XML-muotoisten tilityslaskemien käsittelemistä varten.
Palkkalastu 7
päivitetty
3.1.2020
Palkkalastu7Full.exe (53 Mt)
Palkkalastu on monipuolinen ja helppokäyttöinen ohjelma, jonka avulla palkkojen laskeminen erityispiirteineen käy nopeasti. Soveltuu erityisesti koneyritysten tarpeisiin.
RAIKU2
päivitetty
28.11.2019
Raiku2Asennus.exe (7,4 Mt)
RAIKU2 on toiminnoiltaan monipuolinen, mutta käyttöperiaatteeltaan yksinkertainen tarjous- ja urakkalaskentaohjelma, joka on kehitetty erityisesti maarakennusalan yritysten tarpeisiin.