Maanrakennusimage
Arkkitehtiimage

Metsäkoneurakointi

Tietohippu tarjoaa useita erityisesti metsäkoneyrityksille kehitettyjä ohjelmistotuotteita:

Savotat-järjestelmä on Tietohippu Oy:n metsäkonealalle kehittämä uusi ohjelmisto- ja palvelukokonaisuus, joka kattaa hyvin laaja-alaisesti korjuuyrittäjän päivittäisessä työssään tarvitsemat toiminnot. Savotat-järjestelmä sisältää yhtenäisen käyttöliittymän, josta kaikki metsäkoneyrityksille kehitetyt tuotteet ovat käytettävissä tai käynnistettävissä.

Tutustu Savotat-järjestelmän eri osa-alueisiin klikkaamalla haluaamasi osa-aluetta alla olevasta kaaviosta (linkki johtaa www.savotat.fi-sivustolle): savotta_kaavio KONESavotta MITTAUSSavotta NETTISavotta PALKKASavotta SEURANTASavotta MAKSUSavotta HINNOITTELUSavotta SAVOTTA-Optiot

Alempana on lisäksi lueteltu aiemmin kehitettyjä erillisiä metsäkoneyrityksille soveltuvia tuotteita, joiden toiminnallisuus sisältyy nykyisin Savotat-järjestelmään.

Työ-Hippu on ajoneuvotietokoneelle asennettava järjestelmä, jolla voi kerätä työaika- ja tuotantotietoja työn aikana. Työ-Hipun toimistojärjestelmästä voi tulostaa erilaisia raportteja palkanlaskennan tai tuotannonohjauksen tarpeisiin. Työ-Hipun tuntiaineiston voi siirtää sähköisesti Palkkalastu-ohjelmaan. Työ-Hippu mahdollistaa tarvittaessa myös yrityskohtaisti räätälöitävän kannustepalkkausjärjestelmän.

Tuntilista.com on internet-selaimella käytettävä palvelu, joka korvaa perinteiset paperiset tai Excel-taulukkomuotoiset tunti-ilmoitukset. Tuntilista.com mahdollistaa työtuntien seurannan työpisteittäin ja työlajeittain. Kerätyn aineiston voi toimiittaa PDF-muodossa tilitoimistoon tai siirtää sähköisesti suoraan Työ-Hippu -järjestelmään tai Palkkalastu-palkanlaskentaohjelmaan.

Palkkalastu on yhdessä Koneyrittäjien liiton kanssa kehitetty, erityisesti koneurakointialoille soveltuva palkanlaskentaohjelma, joka sisältää mm. metsäkone- ja maarakennusalan TES:ien mukaiset laskentaperusteet.

TilitysLastu on tietokoneohjelma, joka on kehitetty leimikkokohtaisten tilityslaskelmien automaattiseen muokkaamiseen aliurakoitsijatilityksiin sopivaksi. TilitysLastu on tehty yhteensopivaksi StoraEnson eMetsä verkkoportaalista saatavien tilityslaskemien käsittelemistä varten.

KymppiLastu on yhdessä Koneyrittäjien liiton kanssa kehitetty ohjelma, joka soveltuu metsäkoneyrityksille leimikkokohtaiseen tuotannon seurantaan. Ohjelma tukee Koneyrittäjien liiton Kymppiliikkeen tavoitteita ja samalla jatkaa Koneyrittäjien liiton jäsenille kehitettyjen Lastu-ohjelmien perinnettä.

Pyydä lisätietoja!

Olen kiinnostunut seuraavista asioista oman yritykseni kehittämisessä:
Nimi (pakollinen):
Sähköposti (pakollinen):
Puhelinnumero (pakollinen):

Vastaa kysymykseen roskapostin estämiseksi (pakollinen)